Onze diensten

Voor elk ruimteprobleem heeft StarCabin een passende en flexibele tijdelijke oplossing. Hoe kunnen wij u ondersteunen?

Verkoop en verhuur van tijdelijke huisvesting

Wij adviseren u graag over modulaire huisvesting als u van plan om tijdelijk uit te breiden. Wij leveren bijvoorbeeld een prefab kantoorunit als u tijdelijk extra personeel wilt huisvesten. In overleg bepalen wij de huurperiode. Als uw project uitloopt, maken we opnieuw een afspraak voor verlenging. Zo betaald u nooit te veel. Als het dan toch allemaal wat langer gaat duren, dan kan de huur omgezet worden naar koop. In sommige gevallen regelen wij de financiering in de vorm van een huurkoop overeenkomst.

Ontwerpen en plaatsen van tijdelijke gebouwen

StarCabin kan het volledige proces van tijdelijke huisvesting uit handen nemen: van ontwerp tot plaatsing en inrichting.

Samen met onze architecten en constructeurs vertalen wij elke behoefte aan tijdelijke huisvesting, naar een passend tijdelijk gebouw. Wij verzorgen het ontwerp, de vergunningen, de bouw en de plaatsing van het tijdelijke gebouw. Ook sluiten wij het gebouw aan op de nutsvoorzieningen en wij verzorgen de inrichting. Hierdoor kunnen onze klanten zich bezig houden met hun core business. Elk tijdelijk gebouw voldoet aan alle wettelijke eisen. Onze tijdelijke gebouwen zijn comfortabel, flexibel en veilig.

Opslag en onderhoud van tijdelijke gebouwen

Heeft u een gebouw, of losse bouwunits die u tijdelijk niet gebruikt? StarCabin regelt voor u veilige opslag.

Ook kunnen wij het onderhoud van uw gebouw verzorgen. Hierdoor blijft uw gebouw in topconditie en heeft u zelf geen opslagruimte nodig. Wel zo makkelijk! Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

 

Productie van nieuwe units in uw huisstijl

StarCabin levert nieuwe units uit eigen fabriek. Deze kunnen voor u op maat gemaakt worden. Daar hebben wij al 25 jaar ervaring mee. De units zijn opgebouwd uit een stalen kooiconstructie, de wanden zijn goed geïsoleerd, en de draai/kiep ramen zijn standaard met dubbel glas uitgevoerd.

Maar eerst maken wij voor u een bouwtekening en een exacte prijsopgave. U kunt kiezen uit onze standaard maten, of zelf de specificaties opgeven, en in uw huisstijl laten uitvoeren. Kijk ook bij onze standaard productomschrijving.

Inkoop, verplaatsing en refurbishing van tijdelijke gebouwen

StarCabin koopt gebruikte tijdelijke gebouwen in. Vervolgens worden deze opgeknapt, waardoor ze vaak weer als nieuw zijn. Hierna worden de gebouwen te koop aangeboden via onze website Gebouwenmarkt.nl. Een tijdelijk gebouw via Gebouwenmarkt.nl is een duurzaam gebouw, omdat het een nieuwe bestemming krijgt.

Bekijk ons aanbod van opgeknapte tijdelijke gebouwen.

Heeft u zelf een tijdelijk gebouw waar u van af wilt? Dan kan Gebouwenmarkt.nl u helpen! Hoe wij u kunnen ondersteunen hangt af van de staat van uw tijdelijke gebouw. Bekijk de mogelijkheden.

Ga naar Gebouwenmarkt.nl