Referenties


"Voor ons kantoorpersoneel hadden wij op korte termijn meer werkplekken nodig. Gebouwenmarkt was in staat ons kantoor snel en geheel volgens onze wensen uit te breiden. Zij haalden voor ons een gebouw uit het Zuiden van het land. Door hergebruik zijn we voordeliger uit en hadden we niet te maken met lange levertijd. Bovendien is het ook nog goed voor het milieu!"

Farmtrans - Financieel directeur

Intratuin


“Wij hebben StarCabin ingeschakeld voor het groene distributiecentrum van Intratuin. Ze hebben voor ons een gebouw geplaatst en een uitbreiding gemaakt. De uitbreiding was precisiewerk, omdat de toegevoegde cabins precies moesten passen tussen de palen van onze hal. Het werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd door deze vak- mensen. Ik beveel StarCabin dan ook van harte aan!”

Harold Lamme - Controller

InterimFM


"InterimFM adviseert en voert projecten uit op het gebied van huisvesting en facilitaire dienstverlening. Vanuit ons vakgebied maken wij al jaren gebruik van de tijdelijke huisvesting van het team van StarCabin. Ze leveren wat is afgesproken, soms verkoop soms verhuur, maar vooral heel flexibel. Het gaat niet altijd om geld maar eerder om goede oplossingen."

Okko Kuiper - Eigenaar InterimFM

Bergen op Zoom


"Vanwege de voortgang van de nieuwbouw voor een school voor speciaal onderwijs moest op hetzelfde terrein in korte tijd een complex van semipermanente dubbellaagse units worden verwijderd. De planning was strak en het was geen gemakkelijke klus, maar de wijze van uitvoering en open communicatie geven vertrouwen en verdienen daardoor absoluut aanbeveling."

Geertje Tax - Accountmanager Vastgoed

Graaf Florisschool


“Ons schoolgebouw werd afgebroken. Omdat we voor drie jaar 8 vervangende lokalen zochten, hebben we goed gekeken naar zowel de prijs en de kwaliteit. Die flexibiliteit bood StarCabin, door het werken met aparte modules. StarCabin stond meteen voor ons klaar als we een keer iets hadden."

Ties Grijpstra - Voormalig Directeur

Gem. Medemblik


“Omdat de Sint Jozefschool in Zwaagdijk-Oost werd gesloopt zochten we tijdelijke ruimte. Ik was toen als gebouwenbeheerder verantwoordelijk en heb bij drie leveranciers prijzen opgevraagd. StarCabin kwam daar het beste uit naar voren. Ik weet dat er heel weinig problemen zijn geweest. Echt, de samenwerking is heel positief verlopen. Ik kan het niet anders zeggen.”

Johan Tromp - Specialist WABO

Hymans


Door een brand in ons kantoor waren we gedwongen om snel iets nieuws te realiseren. snelle levering, een perfecte prijs én installatie van de units. We zijn heel blij met hun adequate dienstverlening, hun flexibiliteit en het feit dat ze net even wat extra doen. Wat ons betreft nog een lange zakenrelatie.

Jan van der Staai - Gebouwen Manager