2e hands tijdelijke gebouwen

tweedehands tijdelijke gebouwen

Als alternatief voor nieuwe tijdelijke huisvesting, kunt u ook kiezen voor de 2-hands gebouwen van StarCabin. Met wat aanpassingen is dit misschien wel de ‘best value for money’ die u kunt krijgen.

Meer Informatie?


Neem dan contact op met Marcel Put, onze Verkoper bij StarCabin.nl. Contactformulier

Tweedehands tijdelijke gebouwen voor Gemeenten en Overheid

De website Gebouwenmarkt.nl is een initiatief van modulair bouwer StarCabin. Deze online marktplaats brengt vraag en aanbod van gebruikte tijdelijke gebouwen samen. In Nederland worden tijdelijke modulaire gebouwen ingezet om mensen en bedrijven voor een korte tijd te huisvesten. Meestal korter dan 5 jaar. Als deze functie vervalt, wordt het gebouw vaak gesloopt. Dat is een slechte zaak, zowel in economisch als in ecologisch opzicht.

Kapitaalvernietiging tegengaan

Het slopen van tijdelijke gebouwen is een vorm van kapitaalvernietiging. Daarnaast is het geen duurzame oplossing: het is belastend voor het milieu. Gebouwenmarkt.nl laat zien dat het anders kan door gebruikte tijdelijke gebouwen op te kopen, volledig te renoveren en weer te verkopen of te verhuren. Hierdoor heeft de oude eigenaar geen omkijken naar de afvoer van zijn gebouw en krijgt de nieuwe eigenaar tegen relatief lage kosten een tijdelijk gebouw dat zo goed als nieuw is. Een duurzame en goedkope oplossing voor gemeenten, bedrijven en scholen.

Vraag en aanbod komen samen

Organisaties die een tijdelijk gebouw nodig hebben, kunnen op Gebouwenmarkt.nl het aanbod van gebouwen bekijken en een bezichtiging aanvragen. Elk gebouw is volledig gerenoveerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Indien gewenst, verzorgt Gebouwenmarkt.nl ook de volledige installatie en de inrichting van de gebouwen.

Gebouwenmarkt.nl biedt een unieke en duurzame online oplossing voor zowel aanbieders van een oud tijdelijk gebouw als  voor organisaties die op zoek zijn naar een tijdelijk gebouw voor een schappelijke prijs. Kijk voor het actuele aanbod op de gebouwenmarktpagina.

 

Laden

Ons aanbod op GebouwenMarkt.nl