Studentenhuisvesting

Om studenten tijdelijk te huisvesten binnen uw gemeente of provincie, leveren wij tijdelijke gebouwen. Deze tijdelijke gebouwen voldoen aan alle wettelijke eisen en doen niet onder voor een permanente studentenwoning. Deze gebouwen zijn zowel te huur als te koop.

Meer Informatie?


Neem dan contact op met Hans Sinnige, onze Verkoper bij StarCabin.nl. Contactformulier

Gebouw voor tijdelijke huisvesting van studenten nodig?

In veel gemeenten is behoefte aan woningen voor semi-tijdelijke huisvesting van studenten. StarCabin levert tijdelijke gebouwen die volledig zijn ingericht voor comfortabele huisvesting van studenten.

Voor het nijpende tekort aan huisvesting voor studenten heeft StarCabin een ideale en betaalbare oplossing: goed geïsoleerde wooncabines die zijn voorzien van verwarming, toiletunit, douche en keukenblokje. Ze zijn praktisch, in meerdere lagen tot één gebouw te stapelen en neer te zetten op iedere plek waarvoor een tijdelijke vergunning is afgegeven.

Plannen ontwikkelen

Heeft u een grondpositie, of is er bijvoorbeeld korter dan 10 jaar geen vaste bestemming voor een stuk grond? Dan willen wij graag met u een plan ontwikkelen om studenten aan betaalbare woonruimte te helpen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen, demonteren en weer opnieuw inzetten van huisvesting. Op onze website Gebouwenmarkt kunt u 2e hands gebouwen bekijken die geschikt gemaakt kunnen worden voor studenten.

Voor meer informatie over studentenhuisvesting kunt u contact opnemen via ons contactformulier.