Noodlokalen

noodlokalen buiten
noodlokalen zijzicht
noodlokalen-overzicht

Comfortabele noodlokalen voor tijdelijke huisvesting van uw leerlingen. Onze noodlokalen voldoen aan alle wettelijke eisen en doen niet onder voor permanente lokalen. Zowel te huur als te koop.

Meer Informatie?


Neem dan contact op met Marcel Put, onze Verkoper bij StarCabin.nl. Contactformulier

Noodlokalen nodig?

Er zijn genoeg situaties te bedenken waarom uw school een tijdelijk extra lokaal nodig heeft. Als uw school harder groeit dan de gemeente kan faciliteren, of bijvoorbeeld bij fusies met andere scholen. Of een extra computerlokaal, gymzaal of naschoolse opvang. U kunt dan voor tijdelijke huisvesting kiezen omdat de situatie na een paar jaar weer heel anders kan zijn.

Met onze unitbouw kan uw school binnen enkele weken worden uitgebreid met één of meer leslokalen. Dankzij het flexibele systeem van kant en klare units, kunnen wij uit voorraad leveren. Blijkt dat na enige tijd de huisvesting te groot of te klein is, dan kunnen de noodlokalen weer worden weggehaald of worden aangepast.

Uw voordelen

Vooraf en vrijblijvend krijgt u van ons de kosten gepresenteerd. All-in, dus inclusief ontwerp en eventuele terreininrichting. Dat is transparant. U heeft bij ons één aanspreekpunt vanaf de offerte tot de eindoplevering. Onze modulaire gebouwen staan garant voor een korte bouwtijd, dus weinig overlast op uw locatie. Wij hergebruiken zo veel mogelijk materialen en kunnen daardoor milieubewust en kostenbesparend werken.