Studentenhuisvesting

tijdelijke studentenhuisvesting

Een comfortabel tijdelijk gebouw voor studentenhuisvesting. Onze tijdelijke gebouwen voldoen aan alle wettelijke eisen en doen niet onder voor een permanente woning voor studenten. Zowel te huur als te koop.

Meer Informatie?


Neem dan contact op met Hans Sinnige, onze Verkoper bij StarCabin.nl. Contactformulier

Tijdelijk gebouw voor studentenhuisvesting nodig?

Er is momenteel veel behoefte aan tijdelijke huisvesting voor studenten. Voor het nijpende tekort aan huisvesting voor studenten heeft StarCabin een ideale en betaalbare oplossing: goed geïsoleerde wooncabines die zijn voorzien van verwarming, toiletunit, douche en keukenblokje. Ze zijn praktisch, in meerdere lagen tot één gebouw te stapelen en neer te zetten op iedere plek waarvoor een tijdelijke vergunning is afgegeven. Praktische en slimme oplossingen. Daar staat StarCabin voor.

Plannen ontwikkelen

Heeft u een grondpositie, of is er bijvoorbeeld korter dan 10 jaar geen bestemming voor een stuk grond? Dan willen wij graag meedenken en rekenen om daar studentenhuisvesting op te vestigen. StarCabin heeft 25 jaar ervaring in het plaatsen, demonteren en weer opnieuw inzetten van tijdelijke gebouwen. Op onze website gebouwenmarkt.nl kunt u 2e hands gebouwen bekijken die geschikt gemaakt kunnen worden voor studenten.

Voor meer informatie over studentenhuisvesting kunt u contact opnemen via ons contactformulier.