Schottenketen

Een schottenkeet wordt vaak gebruikt als het gebouw voor langere tijd blijft staan. De charme van een chalet, de binnenhoogte van een huis, en in alle maten te krijgen.

Beschikbare Bouwsystemen


Vorige Volgende

Meer Informatie?


Neem dan contact op met Marcel Put, onze Verkoper bij StarCabin.nl. Contactformulier

De Schottenkeet

De meeste schottenketen zijn langs snelwegen bij bouwprojecten te vinden, maar tegenwoordig ook bij sportverenigingen als clubhuis en op het strand als tijdelijk strandpaviljoen.

Schottenkeet voor tijdelijke huisvesting

Een schottenkeet is een houten gebouw dat is opgebouwd uit houten geïsoleerde schotten van circa 90cm. Dankzij deze flexibele constructie zijn gebouwen zeer makkelijk te realiseren. Mede dankzij deze gunstige eigenschappen wordt de schottenkeet steeds vaker ingezet voor tijdelijke huisvesting.

Een schottenkeet is makkelijk op maat te maken, maar is ook makkelijk te demonteren en ergens anders te herplaatsen. De uitstraling is stoer, warm en duurzaam. De houten schottenkeet is makkelijk te voorzien van extra isolatie, brandwerend materiaal, of stoffering en is bovendien snel te schuren, te lakken en te schilderen in elke gewenste kleur. Het is een licht gebouw, waardoor er geen zware fundatie nodig is. Vooral de warme uitstraling spreekt steeds meer mensen aan: wie wil er nu niet tijdelijk in een chalet-achtige-omgeving wonen?

Toepassingen schottenkeet

Particulieren met een verbouwing van hun woning, kiezen er steeds vaker voor om van een schottenkeet een tijdelijke woonunit te laten maken. Ook voor professioneel gebruik wordt de schottenkeet steeds meer ingezet, bijvoorbeeld als kantoor voor directie en personeel op de bouwplaats, of als schaft- en kleedruimte voor het complete bouwteam.

Voordelen schottenkeet


  • Warme uitstraling
  • Vrij in te delen van binnen
  • Modulair per 90cm, dus elk maat kan
  • Demontabel en weer opnieuw in te zetten
Laden

Ons aanbod op GebouwenMarkt.nl