Studentenhuisvesting

Studenten hebben recht op betaalbare huisvesting. Door de onbalans tussen vraag en aanbod is de huurprijs vaak heel hoog, of de kamers heel klein. Onze gebouwen hebben standaard afmeting en zijn te exploiteren voor een periode van bijvoorbeeld 10 jaar.

Meer Informatie?


Neem dan contact op met Marcel Put, onze Verkoper bij StarCabin.nl. Contactformulier

Tijdelijk accommodatie voor studenten nodig?

Er is momenteel veel behoefte aan tijdelijke huisvesting voor studenten. Voor het nijpende tekort aan huisvesting voor studenten heeft StarCabin een ideale en betaalbare oplossing: goed geïsoleerde portable cabines die zijn voorzien van verwarming, douche, toilet en pantry. Ze zijn praktisch, in meerdere lagen tot één gebouw te stapelen en neer te zetten op iedere plek waarvoor een grondpositie beschikbaar is.

Plannen ontwikkelen

Heeft u een grondpositie, of is er bijvoorbeeld korter dan 10 jaar geen bestemming voor een stuk grond? Dan willen wij graag meedenken en rekenen om daar studentenhuisvesting op te plaatsen. StarCabin heeft 25 jaar ervaring in het plaatsen, demonteren en weer opnieuw inzetten van tijdelijke gebouwen. Op onze website gebouwenmarkt.nl kunt u 2e hands gebouwen bekijken die geschikt gemaakt kunnen worden voor studenten.

Voor meer informatie over studentenhuisvesting kunt u contact opnemen via ons contactformulier.