Semi Permanent bouwen

Semi permanent = lang blijvend maar niet permanent.

Als u op zoek bent naar semi permanente huisvesting, dan bent u bij StarCabin aan het juiste adres. Voor semi permanente bouw leveren wij gebouwen die voldoen aan het permanente bouwbesluit. Onze constructeurs en architect ontwerpen en berekenen het complete gebouw en toetsen dit aan b.v. daglicht, ventilatie, isolatie, vluchtroutes, etc.

De bouw vindt altijd plaats via het IFD-systeem (industrieel flexibel demontabel) waardoor het gebouw demontabel is en blijft. Groot voordeel is dat het gebouw aan toekomstige wensen kan worden aangepast door het uit te breiden, het in te krimpen, of door het te verplaatsen. Tevens kan het gebouw een totaal andere bestemming krijgen. Een schoolgebouw kan bijvoorbeeld om worden gebouwd naar een kinderdagverblijf.

Een semi permanent gebouw is toekomstbestendig en wordt altijd duurzaam opgebouwd. De uniforme onderdelen zijn altijd te hergebruiken. Daarnaast is semi permanente bouw altijd goedkoper dan permanente bouw.

Een semi permanent gebouw van StarCabin is niet te onderscheiden van een permanent gebouw, maar blijft wel demontabel.

Toepassingsmogelijkheden semi permanente bouw

  • Noodschool
  • Tijdelijke huisartsenpraktijk
  • Kinderdagverblijf
  • Zorginstellingen
  • Etc.

Kijk ook eens op ons aanbod van 2e hands gebouwen op Gebouwenmarkt.nl

Semi-permanent gebouw kopen of verkopen?

Op onze Gebouwenmarkt.nl website staan de gebouwen die we inkopen en verkopen. Daar staan de beschikbare gebouwen die we kunnen transporteren en plaatsen op een stuk grond dat u zelf beschikbaar heeft. Kijk op deze website voor meer informatie.

Ga naar GebouwenMarkt.nl

Meer informatie over gebouwen.