Tijdelijke huisvesting voor het Onderwijs.

Leslokaal

Heeft u tijdelijk een extra leslokaal of praktijklokaal nodig? Geen probleem, onze leslokalen zijn op de groei ontworpen. Met ons modulaire systeem kunnen we makkelijk ruimtes maken van bijvoorbeeld 18m2, 54m2 of 72m2. Wij verzorgen de fundatie en plaatsen de portable cabines als lego blokjes naast of op elkaar.

Ook de indeling kunt u zelf kiezen. Heeft u graag een dames en heren toilet, een buiten of binnentrap, of een pantry met daarnaast een ruimte voor opslag. Als het om een tijdelijke computerruimte gaat, dan verzorgen wij de complete bekabeling en patchkast. U hoeft alleen de sleutel maar in de voordeur te stoppen.

Studentenhuisvesting

Tijdelijk gebouw voor studentenhuisvesting nodig?

Er is momenteel veel behoefte aan tijdelijke huisvesting voor studenten. Voor het nijpende tekort aan huisvesting voor studenten heeft StarCabin een betaalbare oplossing: goed geïsoleerde wooncabines die zijn voorzien van verwarming, toilet of douche en keukenblokje. Ze zijn in meerdere lagen tot één gebouw te stapelen en neer te zetten op iedere plek waarvoor een tijdelijke vergunning is afgegeven. Praktische en slimme oplossingen. Daar staat StarCabin voor.

Plannen ontwikkelen

Heeft u een grondpositie, of is er bijvoorbeeld korter dan 15 jaar geen bestemming voor een stuk grond? Dan willen wij graag meedenken en rekenen om daar studentenhuisvesting op te vestigen. StarCabin heeft 30 jaar ervaring in het plaatsen, demonteren en weer opnieuw inzetten van tijdelijke gebouwen. Op onze website gebouwenmarkt.nl kunt u 2e hands gebouwen bekijken die geschikt gemaakt kunnen worden voor studenten.

Tijdelijk gebouw nodig voor kinderopvang?

Door de voortdurende veranderingen binnen de wereld van kinderopvang is er soms tijdelijk een extra ruimte nodig. Wanneer u een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang zoekt, kan StarCabin u de oplossing bieden.

StarCabin levert namelijk comfortabele tijdelijke gebouwen voor kinderopvang. Onze gebouwen voldoen aan alle wettelijke regels en kunnen volledig naar uw wens worden aangepast. Hierdoor doet een tijdelijk gebouw van StarCabin niet onder voor een permanent gebouw voor kinderopvang. Wij zorgen voor een fijne en vooral veilige omgeving.

Welke details wilt u?

Een modulair gebouw wordt in de fabriek klaargemaakt en kan van te voren naar wens worden aangepast. Ook de gevelbekleding kan verschillen en een speels uiterlijk krijgen. Onze kinderopvang oplossingen kunnen worden voorzien van extra veiligheid voor de kleinste kinderen. Zoals beschermkappen voor de verwarming, op hoogte geplaatste deurkrukken, kindersanitair en kapstokken.

Noodschool nodig?

Er zijn veel situaties te bedenken waarin uw school een tijdelijke noodschool nodig heeft. Als uw school harder groeit dan de gemeente kan faciliteren, bij fusies met andere scholen, of een verbouwing bij ouderdom van het schoolgebouw. In het ergste geval is er een acute situatie bij brand of asbest sanering.

StarCabin levert comfortabele noodscholen voor de tijdelijke huisvesting van uw leerlingen. Met onze unitbouw kan uw onderwijshuisvesting binnen enkele weken worden uitgebreid, van een enkel lokaal tot een compleet 2-laags schoolgebouw. Turn key van alle faciliteiten voorzien.

Uw voordelen

Vooraf en vrijblijvend krijgt u van ons de kosten gepresenteerd. All-in, dus inclusief ontwerp en eventuele terreininrichting. Dat is transparant. U heeft bij ons één aanspreekpunt vanaf de offerte tot de eindoplevering. Onze modulaire gebouwen staan garant voor een korte bouwtijd, dus weinig overlast op uw locatie. Wij hergebruiken zo veel mogelijk materialen en kunnen daardoor milieubewust en kostenbesparend werken.

Noodlokalen nodig?

Er zijn genoeg situaties te bedenken waarom uw school een tijdelijk extra lokaal nodig heeft. Als uw school harder groeit dan de gemeente kan faciliteren, of bijvoorbeeld bij fusies met andere scholen. Of een extra computerlokaal, gymzaal of naschoolse opvang. U kunt dan voor tijdelijke huisvesting kiezen omdat de situatie na een paar jaar weer heel anders kan zijn.

Met onze unitbouw kan uw school binnen enkele weken worden uitgebreid met één of meer leslokalen. Dankzij het flexibele systeem van kant en klare units, kunnen wij uit voorraad leveren. Blijkt dat na enige tijd de huisvesting te groot of te klein is, dan kunnen de noodlokalen weer worden weggehaald of worden aangepast.

Uw voordelen

Vooraf en vrijblijvend krijgt u van ons de kosten gepresenteerd. All-in, dus inclusief ontwerp en eventuele terreininrichting. Dat is transparant. U heeft bij ons één aanspreekpunt vanaf de offerte tot de eindoplevering. Onze modulaire gebouwen staan garant voor een korte bouwtijd, dus weinig overlast op uw locatie. Wij hergebruiken zo veel mogelijk materialen en kunnen daardoor milieubewust en kostenbesparend werken.