Tijdelijke huisvesting voor Bedrijf en Industrie.

Tijdelijke kantoorunits nodig?

Kantoorruimte is vaak voor korte periode nodig. Bij een verbouwing of een tijdelijke uitbreiding van uw personeel. StarCabin plaatst in geringe tijd een compleet tijdelijk kantoor. Groot of klein, voor even of voor een langere tijd.

Kantoor op maat

Omdat wij werken met modulaire units kunnen wij elk denkbaar kantoor voor u realiseren. Indien gewenst ondersteunen wij u van A-tot-Z, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken terwijl wij uw ideale tijdelijke kantoor realiseren.

Wij huisvesten mensen van directieleden en flexwerkers tot bouwteams in onze kantoorunits. Als eenvoudig kantoor, tot volledig ingericht met alle ICT en airco geïnstalleerd. Wij ontwerpen graag met u de ideale indeling en plaatsen het turn key.

Alle gemakken op een rijtje

  • Ruime keuze uit nieuwe en gebruikte kantoorunits
  • Op maat gemaakt: ramen, deuren en muren naar keuze te plaatsen
  • Optioneel met sanitair, elektra, rolluiken en datagoten
  • Nieuw te maken in uw bedrijfskleuren
  • Huren, kopen of lease

Tijdelijke schaftkeet / kantine nodig?

Als u tijdelijk een schaftkeet of kantine nodig heeft, dan zijn de units van StarCabin dé ideale oplossing. Wij leveren tijdelijke gebouwen die volledig naar uw wens opgebouwd worden Wij kunnen het complete traject (van idee, tot plaatsing) voor u verzorgen, zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken.

Een schaftkeet of kantine van StarCabin, is standaard voorzien van goede isolatie, ventilatieroosters, groepenkast, elektrische verwarming, vloerbedekking, rolluiken en verlichting. De inrichting is naar wens te bepalen. Ook extra faciliteiten en meubilair verzorgen wij graag voor u.

Kijk voor de occasion op bouwunits.nl

Sanitair unit nodig?

Heeft u een tijdelijke sanitair unit nodig? StarCabin levert sanitaire ruimtes als losse units, of gebouwen met sanitaire ruimten. Denk aan kleedkamers / kleedruimtes, maar ook aan tijdelijke gebouwen met uitgebreide sanitaire voorzieningen.

Onze tijdelijke gebouwen zijn comfortabel en voldoen aan alle wettelijke regels. Elke gewenste indeling is mogelijk, waardoor wij u de meest flexibele oplossing leveren.

Kijk voor de occasion op bouwunits.nl

Op zoek naar een tijdelijke portiersunit?

De portiersunit is standaard voorzien van goede isolatie, ventilatieroosters, groepenkast, elektrische verwarming, vloerbedekking, rolluiken en verlichting. Wilt u extra faciliteiten, of meubilair, dan kunt u dat aangeven. StarCabin denkt met u mee. Altijd.

Voordelen van onze portierunits

  • Kant en klaar
  • Snel geplaatst
  • Goede geïsoleerd en geventileerd
  • Robuuste stalen kooiconstructie
  • Zowel te huur als te koop

Kijk voor de occasion op bouwunits.nl

Opslagcontainer nodig?

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig voor uw huisraad, archief of bouwmaterialen? StarCabin levert opslagcontainers in de volgende formaten: 8 ft, 10 ft en 20 ft.

Onze materiaalcontainers zijn optioneel te krijgen met verlichting, verwarming, opslagrekken en extra sloten.

Container

Lengte

Breedte

Hoogte

Gewicht

8ft

2438 mm

2200 mm

2260 mm

800 kg

10ft

2991 mm

2438 mm

2591 mm

1300 kg

20ft

6058 mm

2438 mm

2591 mm

2200 kg

Als u bij StarCabin een container bestelt, dan wordt deze met onze eigen laad- en loskraan bij u afgeleverd. Wilt u de container in uw huisstijl of kleur? Geen probleem, wij zorgen dat uw container de juiste uitstraling krijgt.

Opslagcontainer huren of kopen?

Wilt u huren? Om de prijs hoeft u het niet te laten. U huurt zo’n handige container al vanaf een  € 15,- euro per week. Vraag vrijblijvend een offerte aan.