Tijdelijke huisvesting voor de Bouw.

Schaftkeet of kantine nodig?

Heeft u een schaftkeet of kantine nodig voor uw bouwproject? StarCabin levert comfortabele schaftketen uit voorraad. Onze schafteten zijn te koop of te huur.

Bezoek ook onze website bouwunits.nl voor gedetailleerde informatie over het huren van schaftketen. U kunt daar ook direct uw huurprijs berekenen.

Kantoor unit nodig?

StarCabin plaatst in geringe tijd een compleet tijdelijk kantoor op uw bouwplaats. Zowel te huur als te koop. De units zijn flexibel, comfortabel en snel leverbaar.

Uw voordelen

  • Ruime keuze uit nieuwe en gebruikte kantoorunits
  • Volledig op maat gemaakt
  • Optioneel: sanitair, elektra, rolluiken en datagoten
  • In uw bedrijfskleuren (bij koop)
  • Beschikbaar als koop, huur of lease

Directiekeet nodig?

Heeft u een directiekeet nodig voor uw bouwproject? StarCabin levert directieketen direct uit voorraad. Ook kunnen wij ze voor u op maat maken. Zowel te koop als te huur.

Bezoek ook onze website bouwunits.nl voor gedetailleerde informatie over het huren van directieketen. U kunt daar ook direct uw huurprijs berekenen.

Opslagcontainer nodig?

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig voor uw bouwmaterialen? StarCabin levert opslagcontainers in de volgende formaten: 8ft, 10ft en 20ft.

Onze materiaalcontainers zijn optioneel te krijgen met verlichting, verwarming, opslagrekken en extra sloten.

Container

Lengte

Breedte

Hoogte

Gewicht

8ft

2438 mm

2200 mm

2260 mm

800 kg

10ft

2991 mm

2438 mm

2591 mm

1300 kg

20ft

6058 mm

2438 mm

2591 mm

2200 kg

Als u bij StarCabin een container bestelt, dan wordt deze met onze eigen laad- en loskraan bij u afgeleverd. Wilt u de container in uw huisstijl of kleur? Geen probleem, wij zorgen dat uw container de juiste uitstraling krijgt.

Opslagcontainer huren?

Wilt u liever een opslagcontainer huren? Om de prijs hoeft u het niet te laten. U huurt zo’n handige container al vanaf € 15,- euro per week. Kijk op onze website bouwunits.nl en bereken direct uw huurprijs.

 

Kleedruimte / Sanitair

Tijdelijke sanitair unit voor uw bouwplaats nodig? StarCabin levert sanitaire ruimtes als losse units, of gebouwen met sanitaire ruimten. De units zijn te huur of te koop.

Schottenkeet nodig?

Een schottenkeet is een tijdelijk gebouw dat volledig is opgebouwd uit hout. Hierdoor heeft het gebouw een warme en robuuste uitstraling. Het ontwerp, de inrichting, de installatie en afwerking zijn volledig volgens uw wens te realiseren. Indien gewenst leveren wij het gebouw turn-key op, zodat u het direct kunt betrekken.

Nieuw of gebruikt

StarCabin levert zowel nieuwe als gebruikte schottenketen. Op onze site gebouwenmarkt.nl vindt u een overzicht van tweedehands exemplaren.