Voor de technische dienst van Flora Holland, heeft StarCabin een nieuw kantoor op hoogte gecreëerd.

De technische dienst van Flora Holland had behoefte aan kantoorruimte, maar er was in de centrale hal eigenlijk geen ruimte voor. StarCabin heeft samen met de projectleiding een oplossing bedacht: een kantoor op hoogte.

Cabins

Om dit mogelijk te maken is boven een van de werkplaatsen een staalconstructie aangebracht. Op deze staalconstructie (4,5 meter boven de grond) hebben we vervolgens de cabins geplaatst. Dit was een lastige klus, omdat de ruimte tussen de cabins en het dak zeer klein was. Met goed passen en meten is dit uiteindelijk vlekkeloos verlopen.

Cabins Flora Holland

Cabins Flora Holland

Hergebruik cabins

Het budget was beperkt. Omdat StarCabin gebruikte (opgeknapte) cabins uit voorraad inzet, paste onze oplossing perfect binnen het budget. Dankzij deze aanpak krijg je bijna nieuwe units voor een veel lagere kostprijs. Bestaande cabins uit onze voorraad worden helemaal gestript tot op het frame. Alleen het dak en de vloer blijven bestaan. Vervolgens bouwen we de cabins opnieuw op met wanden, ramen en elektra. Op de bestaande bodem is een nieuwe zwevende vloer gelegd en het interieur is netjes afgewerkt.

Cabins Flora Holland