Voor het distributiecentrum van Intratuin in Aalsmeer, heeft StarCabin.nl een gebouw geplaatst en een uitbreiding gerealiseerd op een bestaand gebouw.

Voor dit project heeft StarCabin.nl o.a. de cabins geleverd en geplaatst in de loods van Intratuin. Daarnaast zijn de cabins volledig aangepast naar wens van de klant. Zo zijn de wanden verplaatst en is een volledige technische installatie geïnstalleerd waaronder een airco en luchtbehandelingssysteem. Ook is een systeemplafond geplaatst en is vloerbedekking gelegd.

Precisiewerk

De uitdaging bij dit project zat vooral in het plaatsen van de uitbreiding. Harold Lamme, manager Intratuin: “De uitbreiding was precisiewerk omdat de toegevoegde cabins precies moesten passen tussen de staanders van onze hal. Het werk is naar tevredenheid en conform afspraak uitgevoerd door echte vakmensen.”

Tijdelijk gebouw GebouwenMarkt.nl voor Intratuin

 

Intratuin tijdelijke gebouw

 

Tijdelijk gebouw GebouwenMarkt.nl voor Intratuin

Ook een tijdelijk gebouw nodig?

Heeft u ook interesse in een tijdelijk gebouw of uitbreiding van uw bestaande tijdelijke gebouw? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies of bekijk direct ons aanbod van tijdelijke gebouwen.