Bruine kroeg in je achtertuin

Onze units kunnen ook worden gebruikt om in de achtertuin te plaatsen bij een boerderij of een woonhuis. Met een paar aan elkaar geschakelde cabins maak je al snel een aanleunwoning, kantoor of kroeg in je achtertuin. Voor een BNN-er hebben we 4 gekoppelde units geleverd in de achtertuin om een bruine kroeg van te maken.

Bruin café in je achtertuin Plattegrond

Plattegrond van de 4 geschakelde units

Plaatsing van de units met torenkraan

Om de 4 units in de achtertuin te krijgen hadden we een mobiele torenkraan geregeld om de ‘vlucht’ van 45 meter te overbruggen. Met een gewicht van ongeveer 3000 kg per cabin over de daken van huizen en dan over een afstand van 45 meter is zeer nauwkeurig werk. Met een ‘walkie talkie’ is er dan overleg tussen de kraanmachinist en de monteurs in de achtertuin. Het was prima te doen, maar het had ook niet een paar meter verder moeten zijn, want de kraan was simpelweg niet langer.

Bruin café in je achtertuin  Bruin café in je achtertuin

Uitvouwen van de kraan tot volle lengte

Bruin café in je achtertuin

De eerste 2 cabins staan op de fundatie

Na de plaatsing in de achtertuin zou de aannemer de units verder aftimmeren. De kozijnen zouden vervangen worden voor gevel vullende kozijnen en er zouden 2 dubbele deuren geplaatst worden. Het terras bestaat uit houten schotten en het afdak daarboven maakte de buitenboel compleet. Daarna volgt alleen nog maar de invulling binnen tot een gezellige ruimte.

Bruin café in je achtertuin  Bruin café in je achtertuin

Van lege, kale cabins tot een gezellig plek om mooie verhalen te vertellen