Refurbishing van een kantoorunit

StarCabin levert tijdelijke kantoorunits op maat. Zowel nieuwe units, maar ook refurbished units. In dat geval wordt een oude unit volledig opgeknapt voor nieuw gebruik. We beginnen vaak met een oud frame. De stalen kooiconstructie is in veel gevallen namelijk onaangetast en kan nog jaren mee. De wanden en vloer maken we vrijwel altijd opnieuw en we vernieuwen het dak als dit noodzakelijk is.

Het kale 3-D frame is nog net zo sterk als toen het nieuw uit de fabriek kwam

Veel goedkoper

We voorzien de unit van nieuw elektra, nieuwe ramen en een frisse vloerbedekking. Hierna is het weer een nieuwe kantoorunit. Omdat de basis uit een bestaand frame bestaat, is de kostprijs maar 2/3 van de nieuwprijs. Een flinke besparing dus!

Nieuwe binnenwanden, vloerbedekking, elektra en kozijnen

Maatwerk

Een bijkomend voordeel van refurbishing is dat we tijdens het opbouwen van de kantoorunit, deze helemaal op maat kunnen inrichten voor de klant. Wensen zoals de plek van de binnenmuren, het sanitair en de kleurstelling, zijn van te voren door de klant te bepalen. Resultaat: een (bijna) nieuwe kantoorunit, volledig naar naar wens van de klant en tegen een zeer scherpe prijs.

Wanden zijn in dit geval van sandwichpanelen, maar kan ook metaal of HPL plaat zijn