Uitbreiding kinderopvang op de boerderij

Bij een agrarisch bedrijf in het zuiden van het land is een kinderdagverblijf gevestigd op het terrein van de boerderij. Voor de kinderen in de opvang is extra ruimte nodig. Het KDV geeft veel ruimte aan de kinderen zowel binnen als buiten, in een gezonde omgeving. Daarom heeft StarCabin in overleg met de eigenaar een uitbreiding naast het bestaande gebouw geplaatst. We hebben hiervoor een 2-hands gebouw ingezet en opnieuw opgeknapt.

 

De omschrijving van wat er geleverd wordt

Het gebouw is ingedeeld in 1 open ruimte en 2 kleinere ruimtes. De 2 kleinere ruimtes zijn ingericht als kantoorruimte met toezicht op de groep en de andere ruimte is een entree, met toiletgroep en een keukenblok. De units zijn van fabricaat De Meeuw welke wordt aangesloten op het bestaande gebouw van Wagenbouw-units. Deze verbinding zal worden gemaakt middels een deur vanuit het bestaande dormitorium van de reeds bestaande huisvesting.

Extra toegevoegd worden 2 dormitoriums voorzien van brandwerende wanden en deuren. Een personeelsruimte waarin het bestaande keukenblok zal worden geplaatst. De groepsruimte wordt voorzien van een keukenblok met bovenkasten.

 

Indelingstekening en uitbreidingstekening voor de omgevingsvergunning

De plaatsing van de 2- hands units.

 

Werkzaamheden

StarCabin heeft als basis een 2e hands gebouw gebruikt. Deze is opnieuwe ingedeeld met wanden, deuren en raamkozijnen volgens de bouwtekening. Verder is de CV met radiatoren aangesloten op de bestaande installatie, elektra is door gekoppeld en een keukenblok verplaatst. Binnen is er nieuw marmoleum vloerbedekking gelegd, een systeemplafond geplaatst met Led verlichting en op het dak zijn er lichtkoepels geplaatst.

 

Gevel na de opknapbeurt, weer zo goed als nieuw

 

 

En de afwerking van binnen