Bedrijf & Industrie

tijdelijke gebouwen voor bedrijf en industrie

Tijdelijke gebouwen voor de sector Bedrijf en Industrie. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing!

Tijdelijke gebouwen voor Bedrijven en Industrie

Voor de sector bouw en industrie levert StarCabin elk denkbaar tijdelijke gebouw. Bijvoorbeeld tijdelijke kantoorunits, een schaftkeet, sanitair unitscontainers voor opslag en gebouwen voor tijdelijke huisvesting van uw personeel. Wij hebben altijd een passende oplossing. Onze losse cabins en gebouwen zijn te huur of te koop en voldoen aan alle wettelijke eisen.

Uit voorraad geleverd, of maatwerk

Onze standaard tijdelijke gebouwen worden direct uit voorraad geleverd. Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met modulaire systemen, zodat elk gewenst gebouw snel wordt gerealiseerd. En ons personeel is uiteraard vertrouwd met alle veiligheidsvoorschriften bij offshore en petrochemie bedrijven.

Begeleiding van A-tot-Z

Om de juiste invulling te geven aan uw huisvestingsbehoefte kunnen wij het hele traject voor u verzorgen: van ontwerp tot inrichting. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over ontwerp, vergunningen, regels, aansluitingen, plaatsing, inrichting, etc: StarCabin regelt het allemaal voor u. En dankzij ons jarenlange ervaring gebeurt dit efficiënt en tegen lage kosten. Zie ook onze werkwijze voor meer informatie over onze aanpak.

 

Meer Informatie?


Neem dan contact op met Hans Sinnige, onze Verkoper bij StarCabin.nl. Contactformulier

Snel en tegen een scherp tarief een nieuw gebouw van StarCabin. Perfect!


Jan van der Staai

Hymans

Bekijk