Schoolgebouw

Tijdelijke schoolgebouwen voor huisvesting van leerlingen binnen uw gemeente of provincie. Onze tijdelijke schoolgebouwen voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn net zo goed als permanente scholen. Zowel te huur als te koop.

Meer Informatie?


Neem dan contact op met Hans Sinnige, onze Verkoper bij StarCabin.nl. Contactformulier

Tijdelijk schoolgebouw nodig?

Als scholen binnen uw gemeente of provincie, een tijdelijk schoolgebouw (noodschool) nodig hebben, dan kan StarCabin hen van a-tot-z ondersteunen. Hierdoor kunnen schoolbesturen zich blijven concentreren op hun kerntaken terwijl StarCabin de tijdelijke school realiseert.

StarCabin levert comfortabele en veilige noodscholen voor de tijdelijke huisvesting van leerlingen. Onze tijdelijke schoolgebouwen voldoen aan alle wettelijke regels en kunnen volledig naar wens worden ingericht. Hierdoor doet een noodschool van StarCabin niet onder voor een permanent schoolgebouw.

Kant en klaar, of maatwerk

De meeste gebouwen die StarCabin levert, worden opgebouwd door losse units met elkaar te koppelen. Dit is een modulair bouwsysteem en wordt uit voorraad, en binnen ‘no time’ op het schoolplein of grasveld geplaatst. Maar we kunnen ook kiezen voor een hoger segment en bouwen volgens IFD en systeembouw. Als de accommodatie langer blijft staan, kunnen we het gebouw van een voorzetgevel voorzien. Hierdoor krijgt het tijdelijke schoolgebouw een permanente uitstraling.

Voordelen

Onze huisvesting is duurzaam door de degelijke materialen die we er voor gebruiken. De cabins bestaan uit zo veel mogelijk basismaterialen en zijn bij recycling weer makkelijk in mono-stromen te scheiden. Al onze gebouwelementen zijn uitwisselbaar en worden telkens weer opnieuw ingezet bij een volgende tevreden klant.