Kinderopvang

Een comfortabel tijdelijk gebouw voor kinderopvang. Onze tijdelijke gebouwen voldoen aan alle wettelijke eisen en doen niet onder voor een permanent gebouw. Zowel te huur als te koop.

Meer Informatie?


Neem dan contact op met Marcel Put, onze Verkoper bij StarCabin.nl. Contactformulier

Tijdelijk gebouw nodig voor kinderopvang?

Door de voortdurende veranderingen binnen de wereld van kinderopvang is er soms tijdelijk een extra ruimte nodig. Wanneer u een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang zoekt, kan StarCabin u de ideale oplossing bieden.

StarCabin levert namelijk comfortabele tijdelijke gebouwen voor kinderopvang. Onze gebouwen voldoen aan alle wettelijke regels en kunnen volledig naar uw wens worden aangepast. Hierdoor doet een tijdelijk gebouw van StarCabin niet onder voor een permanent gebouw voor kinderopvang. Wij zorgen voor een fijne en vooral veilige omgeving.

Welke details wilt u?

Een modulair gebouw wordt in de fabriek klaargemaakt en kan van te voren naar wens worden aangepast. Ook de gevelbekleding kan verschillen en een speels uiterlijk krijgen. Onze kinderopvang oplossingen kunnen worden voorzien van extra veiligheid voor de kleinste kinderen. Zoals beschermkappen voor de verwarming, op hoogte geplaatste deurkrukken, kindersanitair en kapstokken.