Farmtrans, een bedrijf dat is gespecialiseerd in geconditioneerd koel- en vriesvervoer van voedingsmiddelen en verse producten, had op korte termijn meer kantoorruimte nodig. Zij hadden echter niet heel veel ruimte om een extra gebouw neer te zetten. Gebouwenmarkt.nl (onderdeel van Starcabin) heeft binnen korte tijd de uitbreiding van het kantoor in Moerdijk op de beperkt beschikbare oppervlakte kunnen realiseren. In 2 weken tijd werd ruim 430 m2 extra werkruimte gecreëerd.

Hergebruik tijdelijk kantoor

De basis was een 2-laags gebouw dat eerst diende als kantoor voor een woningbouwvereniging in Tilburg. Gebouwenmarkt heeft het complex gedemonteerd en met een goed georganiseerd transport verhuisd naar Moerdijk. Dat het werk met telescoopkraan en groot transport op carnavalsmaandag in ‘’kruikenstad’ Tilburg gedaan moest worden was een extra uitdaging maar alles is voorspoedig verlopen.

tijdelijk kantoor farmtrans

Meteen aan het werk

In Moerdijk is het gebouw weer opgebouwd, geheel volgens de wensen van Farmtrans. Het werd netjes afgewerkt, de vloerverwarming is opnieuw aangesloten en bekabeling voor netwerk et cetera werden geregeld. Zo’n 30 man kon vervolgens direct aan de slag in dit comfortabele tijdelijke kantoorgebouw.

Tijdelijk kantoor Farmtrans